Julbords måndag med after work och en lat tisdag

Hej på er!

O så var det redan dan före DAGEN. Tokigt vad tiden har en förmåga att bara försvinna när man är ledig. När man jobbar också för den delen...

I måndags var det dags för julbordslunch på jobb. Supertrevligt som alltid. Go stämning, underbar mat och massa glada miner. Hade dessutom lite barn där som förhöjde julstämningen ännu mer. Härligt!
Därefter ett receptionsmöte som drog över liiiite på tiden så det var två stressade "systrar" som sprang över på nästa ställe för after work (after julbord?) med goa kollegor.

Vilken after work sen! Jag trodde jag skulle vara hemma vid nio nån gång..Tjena. Ett på natten ramlade jag innanför dörrarna. Endast en bränd läpp och en axel ur led senare, haha.
Det var någon som kom på den härliga idéen att shottar var en bra idé på en måndag (undrar efter hur många glas vin??) och beställde in sambuca.. En annan smart person tände eld på våra..och sen när vi väl skulle dricka dom så var glasen sinnessjukt varma, därav den brända läppen.
Axeln ur led...Ja. Går man ut utan jacka så fryser man. Försöker man sen dela jacka med någon vrider man nästan axeln ur led. Lovely! Skrattar man dessutom helt sinnessjukt under tiden så blir det inte lättare, tips från coachen ;)

Men kul hade vi...helt underbart mysig stämning! Bilder har vi inga.. Det får bli en annan gång ;)

Tisdagen ja...en lat, lugn och trött sådan. Skulle varit på glöggfest i Malmö men ett dumt huvud satte stopp för det.

Idag står massor på schemat. Knäck, rocky road, julskinka, städning och sen uppesittarkväll! Lovely!

Kram på er fina läsare!


Omtalade drinkar ;)

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Tittar in för att Önska er en God Jul!!

Kramen, Maria

2009-12-24 @ 13:44:31
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0