Imorgon är en annan/ledig dag!

Gah. Denna dagen måste nog gå till historien som en av de längsta någonsin.

Igår var jag ledig, fast var nere med mamma på stan och käkade lunch på nya Delin. Gott men tråkigt upplägg..Så äre.
Jag och Nicco var på middag hos Anders på kvällen, vi tre + Jennie och Bella. Riktigt god mat och dryck och givetvis en jäkla massa skratt!
Kom hem vid halv elva och däckade.

Upp 5.55 i morse. Till bokningen där det har varit fullt ös. Så kul att ha Jennie där uppe! :) Dock har vi båda varit galet sega och inte har det hjälpt när nästan alla som ringt varit sjuuuukt dryga och inte vetat varken om när eller hur de ska boka. När man inte ens vet datum är det som är FEL. Snälla ni som läser min blogg, säg att ni har koll på datum, antal dagar och sånt när ni ringer och ska boka hotell? Please!!!

I alla fall, efter jobb mötte jag upp Marina i stan, upp hit och hämtade klänning + skor och iväg till skräddaren. Ritade upp skiss på hur Marinas och Maggis klänningar ska se ut och nålade upp miiiiiiiiin fina skapelse ;). Första gången jag hade klänningen på tillsammans med skorna också. Nöjd! Dessutom tror jag att tärnornas klänningar kommer att bli helt underbara!

Hem och iväg till träningen. Bröst och axlar. Sen hem och i soffan med en kebabrulle (yeaaaaah) framför sista två avsnitten av Entourage säsong 4.. Ångest. Femman kommer väl ut om sisådär ett år :S.

Nu ska jag iaf sovaaaa...tanken var att jag skulle upp och städa imorrn men eftersom den där blivande mannen jag har är världens bästa har han redan fixat det för att jag skulle slippa och kunna ta det lugnt istället.
:) Bästa!!

Nu natti! Hörs imorrn!


Lite pyssel som jag gjorde igår...Love my nya bildredigeringsprogram! I alla fall är de bra för mig som aldrig haft nåt :)
Detta är nu min skrivbordsbild (ovan) det nedan är Niccos!


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Men så gulligt av honom att städa undan så du får va ledig!! Det är kärlek!! ;) Å, vad fina kollage du gjort. Me like!

Hoppas du får sova gott å ha en härlig dag imorron!

Kramen, Maria

2009-02-26 @ 23:09:44
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Dessi

åh fint! vad är det för program?

2009-02-28 @ 09:01:24
URL: http://dezzys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0