4 more

Halva dagen på jobb gått och mer än 70% av arbetshelgen ;) Ha!
Åker hem med 15,22 tåget och sen är det träning som gäller. Sen ska vi välförtjänat sjunka ner i soffan med lite god mat och Kung Fu panda..Kanske något avsnitt av Entourage också eller så blir det boken.
Är ju helt SÅLT på Stieg Larsson böckerna. Läser tvåan nu "Flickan som lekte med elden" och jääklar vad bra den är!
Det sägs ju dessutom att trean blir ännu bättre, galet! :)

Börjar bli lagom trött så snart får de bli ännu en kopp kaffe..mat om ca två timmar och lite provisioner på det. Hade tänkt mig hinna med 2-3 stycken men har folk i lobbyn så kan inte pyssla riktigt som jag vill.

Jaja, uppdaterar kanske mer senare eller så blir det när jag kommer hem och har tränat! Armar står förresten på schemat idag..Phu!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja mammia mia har ja sett 5ggr tror jag, älskar filmen o miljön!!! ja tack för tipset, åker gärna dit någon gåång :D tack.

Pussokram

2009-01-18 @ 11:59:55
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Sambon har oxå gett sig i kast med Steig Larsson böckerna å är oxå han inne på 2:an. Han är oxå helt såld på dom å har sagt till mig, "varför har du inte sagt att dom var sååå bra???". Ja, då frågar jag honom, "vilken del i att det är dom bästa böckerna jag läst, förstår du inte????".

Dom är bra helt enkelt!! Hoppas bara att dom inte förstört dom i filmerna som kommer!?? Blir lite rädd för att gå å se filmen...

Vad härligt att du snart gjort bort din arbetshelg!! Du kan väl ta å träna lite åt mig oxå!???

Kramen, Maria

2009-01-18 @ 12:12:20
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hejsan hej....hur e det?Hoppas du har en skön söndag.Nu e jag tillbaka i malmö sitter hemma hos svärmor och ska snart äta.Helgen var mysig men det tog slut för fort.Hur har din dag varit??Kram

2009-01-18 @ 17:34:05
URL: http://fruljung.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ja jag ska börja med ett hälsodamt liv imorgon ska få lite hjälp med att gå ner i vikt o så...Det ska bli sant nöje och se sen och hoppas på att jag inte fuskar eller nåt...

2009-01-18 @ 17:41:28
URL: http://fruljung.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Vad amitiös du är... jobbar, tränar, läser... och så skriver du så söta kommentarer! :.)



Ja, bloggen är min terapi. Är nybörjade på det hela då jag började skriva en månad efter det att flickorna dog. Men utan bloggen så hade jag inte varit där jag är idag.

2009-01-18 @ 18:34:31
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0