Bloggpaus + läppenna!

Hej på er!

Här går det undan. Kan dock bero på att jag står begravd under provisioner och bokningar idag. Men det är bra, det får tiden att springa på och snart ligger jag och snarkar hos Nicco :)

Tyckte i alla fall att jag förtjänar en bloggpaus nu, eller vad säger ni? :) Har lyckats få i mig lite köttgryta nu och blev oootroligt trött. Ska snart slänga i mig lite kaffe tror jag minsann. Men ska bli klar med den sista provisionen för idag först. På så sätt blir kaffe min belöning :) Såg att jag hade ännu ett par mail att svara på också..Phu!
Undrar just hur detta ska fungera när vi har högsäsong på riktigt.. Aja, får flirta med Anders så han tar hälften då ;).

Och ang. läppenna. Skulle behöva just en sådan på jobb då sminket alltid verkar flyta ut då man har det i massor av timmar, någon som har några bra förslag? :) Aldrig använt en läppenna i hela mitt liv tror jag ;) Haha!

Kram på er sålänge! Ska ägna lite tid åt att svara på kommentarer lite senare! O imorgon är ju ledig!

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Vad skönt att du får vara ledig imorgon! Jag har tyvärr inga tips om läppenna för jag smikar mig knappt numera. Blir bara lite maskara... till vardags i alla fall. Kramen, Maria

2009-01-14 @ 19:21:22
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: teddy [stolt blivande barnmorska]

Hej hej babe. I am back. Behövde några dagar för att andas och är ledig nu. Visst är det skönt med paus från datorn och den behövdes.

Hoppas du har det gott du också.

Jag önskar dig en fortsatt bra kväll och vecka.

kramis från gbg

2009-01-14 @ 21:32:47
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hejsan!!!Jag tyckte det fungerade utmärkt med underkjolen vi hyrde en limo så det var lätt att sitta plus att dem stängerna i kjolen var böjbara så jag hade faktiskt inga problem med att sitta.Men det var som sagt jättevarmt att ha under klänningen men man blev inte svettig på rumpan eller nåt så det var iallafall positivt.Underkjolen åkte av när det blev fest på kvällen kunde ju inte dansa i den som man gör när man går ut så den åkte av.Jag körde dessutom med två ringar för klänningen blev mycket finare då.Och man ser dessutom mycket smalare ut med underkjol;) så det var ett plus för mig hehe...Sovgott

2009-01-14 @ 22:27:45
URL: http://fruljung.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Klart du älskar ditt jobb :) Annars hade du bytat ;)

På lördag blir det nog Tivoli, ska kanske in och äta middag med en pojke först om allt går enligt planerna... :D Ska du ut i helgen eller det blir jobb och hemmamys?

Kram!

2009-01-15 @ 06:41:03
URL: http://kimsana.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorogn snäckan.,,Om du har vägarna förbi Malmö så är det bara att hojta till så kan vi ta en fika..eller jag är i Hsg trakterna.kram

2009-01-15 @ 08:03:12
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0