Friday


Så här ser det ut just nu. Skumtomtar (är en del över då vi köpte en hel låda i julas), lite LAYS chips och Blue fruit te ;) Mums!
Ska njuta här ett tag sen funderar jag på att städa badrummet, dock kan jag känna att det kan vänta till på måndag, då känns det ju nästan nystädat när vi sen har helgen ledigt och då slipper vi tänka på sånt tråk :) Så får det nog bli! :)

Middag ska jag iaf laga sen, blir en sen sådan, Nicco kommer inte hem förrän vid 22 :(.

Haft en mysig eftermiddag/tidig kväll med Malin. Vi fastnade verkligen på Waynes där det mesta avhandlades. Bröllop (i vanligt ordning), otrohet, jobb, skola, Blondinbella (japp!) och kändisskap, missade jag något? :) 

Blev förresten dessa klackarna, om någon nu undrade:


Vi hörs kanske lite senare ;)

Kommentarer
Postat av: Mindy

Det är alltid så vackert med blommor i sitt hem,man blir så pigg av det..Då får du köpa en massa fina til nästa vecka.Ha en skön kväll..

Krammar

2009-01-16 @ 18:50:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Linda

Gott!

vad ska du laga för något?

Ja livet är hårt o orättvist, tyvärr :P

2009-01-16 @ 19:20:09
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Har laddat med en hel skål med smågodis för ikväll blir det till att se tv. Vet inte om det blir let´s dance eller på spåret?? Kanske både och?? Lite lätt panshis varning för oss som gillar att se på spåret!??

Ha en trevlig kväll!

Kramen, Maria

2009-01-16 @ 19:24:58
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha nej det var nog alla samtalsämnen där! Plus lite för feminina killar för vår smak :P Tack för en supermysig eftermiddag igår! :) Puss & Kram

2009-01-17 @ 16:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0