Kl. 05.00

Var jag så här pigg:


Haha fortsatte så ett bra tag under dagen men mot eftermiddag efter lunch och kaffe var jag faktiskt pigg..Och det håller i sig just nu.
Har precis kört ett hårt bröst + axelpass på SATS (även tecknat oss till utmaningen!) och därefter börjat kika på hindersprövning och byte av efternamns-dokumenten som ska fyllas i inom kort.
Tänk, snart står det Sandra Vourdouka där uppe ;)

Snart käka (har druckit en gainomax för att rädda livet änsålänge!) här i soffan och kolla lite på Entourage. Blir nog en mugg kaffe och kanske en film innan sömn också :)

Kram på er ikväll!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad jag saknar att träna :(

2009-01-06 @ 19:12:18
URL: http://blundat.bloggagratis.se
Postat av: teddy [stolt blivande barnmorska]

Jag ska gratta mannen min från er läsare :) men har tyvärr fått lämna honom ensam inatt :( praktik yu know :/ Vart kommer din blivande make ifrån?

Vilken fint efternamn han har.

kramis på dig

2009-01-06 @ 19:19:00
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Lyckligt lottade är ni som kan träna!! Å, vad jag längtar!!! Å, visst är Gainomax en bra "räddare i nöden" när det är långt till mat efter träningen!???Kramen, Maria

2009-01-06 @ 19:27:41
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Mindy

Så skoj att ni ska gifta er..i år eller? Själva så ska vi gifta oss om 2 år :) o det börjar mer o mer änärma sig.,för vi började prata om det i sommras...Så skoj för er :) HA en skön dag.kram kram

2009-01-07 @ 10:58:54
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0