Never been gone

God morgon!

För två timmar och 17 minuter sedan vaknade jag. O helt plötsligt kändes det som att jag aldrig hade haft semester. Det gör det fortfarande. Känns som att det var igår jag stod här sist.. Och nu är det flera månader till nästa semester + ett MYCKET tuffare schema, som om vi hade ett snällt innan.

Nej, det är ingen bra morgon. Inte ett dugg faktiskt. Skitmycke som ligger i mitt fack som jag inte ens förstår hälften av (provisioner) och massa annat. Usch.

Bloggade inte ett dugg igår som ni märkte.. Jag var inte alls på humör då heller. Det här med bröllopet är inte speciellt kul just nu. Har inte alls blivit gjort en massa under semestern. Har fortfarande inte en aning om vi ska ha fotograf eller inte, vet inte varifrån tårtan ska komma, vet inte när vi ska kunna åka och fixa vin/sprit. Har inte en aning om vad all mat kommer att gå på.. Och det är fyra månader kvar..endast. Jag hade velat ha allt sånt klart NU så att vi bara hade behöva lägga tid på att dubbelkolla, fixa med papper och börja fundera på bordsplacering och välkomsthäften.. Men nee.
Inte kul längre. Inte just nu i alla fall.. :(

Nu måste jag göra en frukostbricka, sen ska jag själv ha frukost känner jag!

Kram på er sålänge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0