Planer för helgen

Så här ser alltså planerna för helgen ut:

Fredag; hem från jobb och njuta i en timme eller så av att helgen äntligen har börjat. Därefter BIO :) Ska se Mammut som har premiär imorgon, nice!

Lördag: Upp och hoppa och träna på SATS kl 9.10. BodyPump! Crazy jag vet, men vad gör man inte för hälsan och välmåendet..(hrm). Sen blir det IKEA för att hitta förvaring till badrumsskåpen, just nu står allt huller om buller och ser bara rörigt ut! Sen vila och därefter en lite mini utgång med mat och cider på stan. Ska bli härligt att ha heels och känna sig lite snygg igen..uniformen på jobb gör inte sitt bästa för att få oss att känna så iaf.

Söndag: Sova ut, äta god frukost och bara njuta av dagen. Vid 15,00 öser det in folk här för då är det  dags att ta tag i schema för bröllopet. Eller lite vem som gör vad, korten ska monteras och lite sånt kul. Ett datum för vin och spritinköp ska också sättas + mängden av detta såklart. Phu! Hoppas att vi har kommit en bra bit efter söndag.

Vi har ju fixat ett par saker till på tal om bröllop. Dock går ögonen i kors här så det tänker jag berätta om i helgen. Lovar att ge er lite uppmärksamhet då också, har tyvärr inte hinnit alls på ett par dagar nu!  :(

Kram på er i alla fall så hörs vi i helgen!

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Låter som en trevlig helg ni har planerat!! Fullspäckad så det räcker till. Vi har bara ett besök hos en kompis å tillika arbestskompis inplanerat på lördag. Åsså hoppas jag på att få träffa mina brorsbarn. Det var så länge sen jag träffade dom så jag saknar dom jättemycket! Hoppas du får sova gott inatt!!

Kramen, Maria

2009-01-22 @ 22:33:57
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Christin

Hoppas att du får en riktigt skön helg!

2009-01-23 @ 08:41:24
URL: http://stinslillavarld.blogg.se/
Postat av: Mindy

God middag snäckan.Då är det fredag jag önskar dig en skön helg.kram kram

2009-01-23 @ 11:44:14
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej tjejen det låter som en fullspäckad helg.Själv blir det lugnt här med ska på en pub imorgon med live band en kompis till oss spelar så det blir väl lite öl och bra musik.Hur många gäster ska ni ha till bröllopet??Vi var 56st kramis

2009-01-23 @ 14:15:34
URL: http://fruljung.blogg.se/
Postat av: S

trevlig heelg :D puss o kram

2009-01-23 @ 15:44:42
URL: http://originellt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0