Sleepy..

Trött Sandra som sitter i soffan nu. Hjälp jag tror jag skule kunna sova flera dagar i sträck! Hatar vinter, efter jul och nyår finns det liksom bara mörker. Usch! Nästa år MÅSTE vi åka på solsemester i Januari, så är det bara! Hej Aruba!

Nicco gick ju upp tio över fem..och för en gångs skull insåg jag att om jag hade somnat om då hade jag bara varit ännu tröttare när jag skulle upp 45 minuter senare. SÅ, jag gick upp.. Har ätit lite och druckit proviva. Skulle plattat håret..men orkar ärligt talat inte, det är så satans tråkigt! Så fick slänga upp det i en svans mitt på huvudet istället, får duga. Ska faktiskt bara sitta uppe på bokningen idag ändå!

Bokningen 8 - 16,30 idag. Därefter träning, rygg idag! Fy vad lång denna dagen kändes helt plötsligt. Aja, så är de ibland. Nu ska jag borsta tänderna, sminka mig och sen ta mig till Lund och ta en kaffe med Sara innan jag börjar. Skönt med mjukstar ibland. Om 12 timmar är jag på gymet.. och sen om 13 i soffan. Får tänka så.. TRETTON timmar :( Hjälp???

Tror jag skulle behöva ljusterapi! Kan inte vara normalt att va så här trött! Eller?

Kram

Kommentarer
Postat av: Mindy

Hej gumman.Hoppas att du får en skön dag & en bra arbetes dag..Kram kram

2009-01-20 @ 10:40:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Jag tror det är fullt normalt att vara supertrött den här tiden på året!! Typ alla känner ju likadant. Hoppas tiden går fort på jobbet!!

Kramen, Maria

2009-01-20 @ 13:22:43
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0