Trött tedrickande köttbullsälskande träningsnarkoman-sandra

Där har ni det.
Just nu lever jag träning känns det som...ca 4 ggr i veckan blir det..och har blivit sedan sex veckor tillbaka. Har redan ökat i samtliga övningar..Känns bra nu! Känner mig stark! Nästa vecka är det dags att byta övningar för att musklerna inte ska vänja sig..Bra där! :)

Är SÅ trött..har dessutom lite ont i halsen och har haft sen jag vaknade..men ICKE att jag ska bli sjuk nu, det finns inte på kartan. Jag har fem arbetsdagar till framför mig..så no no!
Ska dricka en kopp te här nu och hoppas det släpper.

Köttbullarna gjord sitt innan...somnade en stund i Niccos knä efter maten, sjukt mätt..och inte blev jag piggare av det!

Nu är iaf sminket borta..skönt!!! Sitter och tittar längtande efter sängen där inne i sovrummet, snart snart kommer jag! :)

Natti!

Kommentarer
Postat av: teddy

ush ush ush jag vill inte heller bli sjuk. Kroppen känns så jäkla mosig och jag är illamående. Hoppas vi inte blir sjuka :( Vad duktig du är som tränar på ändå. Idag har jag också kört lite på sats.

Första dagen var piss. Såååå tråkigt att prata om duppsatsen.... bläääää :(

krya på dig tjejen.

kramis på dig

2009-01-26 @ 21:37:32
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Drick teet med honung i så ska du se att det gör susen!! Se bara till att teet inte är för varmt när du her i honungen, ca 60 grader. Om det är för varmt så "dör" dom bra ämnena i honungen. Det har jag lärt mig av min svärfar som har bikupor = världens godaste honung!!

Bra jobbat med träningen!!

Men se till att inte träna om du känner dig krasslig. Tränar du då kan du bli ännu mer förkyld än annars. Vila kan ibland göra mer för kroppen än träning!!

Kramen, Maria

2009-01-26 @ 21:43:33
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0