Personal shopper

Tror att jag äntligen hittat ett yrke som skulle passa mig fullkomligt perfekt! (yrket jag har passar rätt bra det med, men som allt annat har det sina ups and downs).
Personal Shopper! :) Haha finns det nåt roligare än att shoppa för andras pengar? Även om det inte är till en själv?

Jag har agerat just sådan idag till min kära pappa. Måste nog säga att jag gjorde ett riktigt bra jobb meen har såklart inga bilder som bevisar det. Typiskt.

Lunchade som sagt med Tobbe, blev kycklingpasta på Harrys, gott och himla trevligt. Tobbe är för övrigt min gamla nattkompanjon. Han jobbade natt på det ena hotellet och jag på det andra på "den gamla goda tiden". Glad att vi tog tag i den här lunchen som faktiskt har stått på en "to do" list alldeles för länge!

Efter lunchen plockade två föräldrar upp mig och vi åkte till väla. Hittade först ett par urläcka PUMA till pappa på Intersport. Därefter gick vi loss på H&M's sortiment för män. Tror minsann jag fick min vilja igenom med en hoodtröja, en gul/grönrutig skjorta, ett vitt linne att ha under, en piké, ett par shorts och fyra t-shirts. Dessutom (och denna är jag extra stolt över!) fick jag honom att köpa såna halvstrumpor. Coolare 60plussare får ni ta mig tusan leta länge efter gott folk.
Yes, bildbevis kommer efter vår Greklandsresa då jag ska se till att han använder allt! :)

Resterande eftermiddag/kväll har spenderats i soffan. Varit galet rastlös och önskat säkert en miljon gånger att vi var ett vanligt "svensson" par med normala arbetstider och 25 semesterdagar, varav tre av dessa veckorna tillsammans på sommaren. Jag har ju det förvisso så nu (om man räknar bort kvällar och helger..hrm) men Nicco är som vanligt på en sommarrestaurang långt borta från 25 dagars semester, lediga helger och absolut inga kvällar :(
Inte lönt att klaga, I know. Fast detta är tredje sommaren såhär. Jag måste ta ut semester och han kommer att va ledig i januari..

Näe..är mest trött känner jag. Så nu ska jag lägga ner gnällandet, stänga av datorn, plocka undan i köket och krypa ner i sängen.

Kram på er goa läsare!


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Det låter lite tråkigt att ni inte har semestern tillsammans... Fast det är väl som så att man anpassar sig!??

Som svar på din fråga om vår semester så tänker vi åka till Stockholm, Kalmar, Öland, Glasrike, Ullared å avsluta med Göteborg + skärgården där. Åsså såklart Madonna den 8/8!!! Det är planen, får se hur det blir!???

Kramen, Maria

2009-07-14 @ 23:27:40
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: teddy

Ohhh personal shopper vore något skoj att prova. Alltid skoj att handla åt andra tycker jag. Svårt att handla när man själv ska ha något.

Antingen så hittar man fina saker när man INTE har pengar eller så hittar man ingenting när lönen väl kommer.



Vad roligt det låter med grekland för hela familjen och tjocka släkten. Bor ni alla på samma hotell?

Påminner mig om vårat bröllop i förra året när alla var samlade på ett och samma ställe :)



Pappa är hemma nu yes. Vi är sååå glada.

Jag är ju så van att ha de nära.

Trevlig onsdag tjejen.

kram på dig

2009-07-15 @ 08:17:13
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Ja det är inte skoj att vara hemma för man inte mår bra..men skönast av allt är att man inte orkar göra så mycket mera än att läsa bok & slappa..Det är så underbart med en livlig bebis i magen..Ha en skön osndag..vacker bild på er:) kram rkam

2009-07-15 @ 11:03:42
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0