Trött Sandy

Som ni nog förstår var dagen uppe i Götet igår helt fantastisk.
Åkte karuseller, käkade sockervadd, käkade godis, käkade choklad, skrattade. Vann stjärnvinster (mest Maggan och Erik dock..) och skrattade med ;)

Tog en sväng hem till gbg-paret och spelade Buzz och drack ett glas rosé innan det blev Dubliners och fotboll + mat. Myyys men fan vad fotbollen var KASS.
Jaja, sa hejdå till Erik som skulle ut på stan, körde hem Maggis och begav oss sen hem själva.. HÖG musik och latte för att orka vara vakna..Det är nåt vi är bra på..Ha kul i bilen, haha ;) Sjunger och dingar oss och hinner med att PRATA. Annars är det mycket "haft det bra på jobb?" och liknande... I bilen tar vi alltid till vara på dom där timmarna och pratar med varandra på riktigt :)

Idag har vi först och främst sovit länge, därefter ätit stor frukost, röstat, köpt tält, bytt tillbaka "lilla" bilen med svärföräldrarna och sen bara legat i soffan med 2 filmer, pizza, ostbågar, rocky road glass och päronsaft.. jisses vilken nyttig helg! Hrm..

Ska hoppa i säng nu. Trött och har lite ångest över att det bara är två veckor kvar på bokningen för min del.. Tiden går verkligen alldeles för fort när man har roligt!

Psst. Kan avslöja att vi fick bilderna från sötaste Li idag. Så här kommer nog upp en del i veckan. Har fått tummarna ur och laddat över Rom bilderna till datorn också.. har ni en del att se fram emot i veckan ;)

Bjuder på denna så länge:


O med den säger jag godnatt!

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Vilken härlig helg ni haft!! Vi har tagit det lugnt men fått en hel del gjort. Tex börjat rensa i förrådet å annat småfix. Imorgon bär det av till återvinningen med en hel del skräp!! ;)

Hoppas veckan blir en bra en!!

Kramen, Maria

2009-06-07 @ 23:43:29
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: teddy

Ohhh vilken underbar bild och vad skoj med karusell och göteborg.

Vilken tur vi haft med vädret också. kanonen är ju skitrolig. Synd bara att det är slut så fort.

kram och trevlig måndag

2009-06-08 @ 14:08:26
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Carma ♥

Åh underbara Rom =)

Dit skulle man gärna resa!

Ha en bra dag!

Kram

2009-06-08 @ 15:05:28
URL: http://carma80.blogg.se/
Postat av: teddy

Vad skönt med en ledig midsommar. Om jag minns det rätt så hade ni semester ihop för första gången förra hösten och du var så glad???

Minns jag rätt??

Då åkte ni bort också och drack bubbel :)

Mummmm....

Jag är såå sugen på ett glas vitt...



kramis

2009-06-10 @ 14:33:51
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0