Too much

Denna helgen har tagit död på mig. Nästan.

Fredagens "after work" förvandlades till massa cider, skitsnack och nya bekantskaper.
Träffade poliser från Sthlm som var nere för att "övervaka" tennisen i Malmö... Trevliga. Dock blev det senare än tänkt och jag var sådär pigg när klockan ringde 6 igår morse. Uscha.

Men på bussen med Marina och babblade oss hela vägen upp till Götet. Mötte Maggis, tog en latte to go och började leta tyg till deras klänningar. Lättare sagt än gjort och nu får vi nog göra om designen. Phu! Shoppade en outfit..dumt. Mitt konto gillar INTE bröllops-sparkonto, CSN tillbakabetalning, resa till Göteborg, två utgångar på en helg osv... Rädd att kolla uttdraget faktiskt.. Risken finns väl att det går på minus.

Nog om detta. Vi hade det riktigt riktigt mysigt igår och det blir många fler dagsturer upp till min Mags! :) Gärna med Marina och nästa gång ska vi göra nattlivet i Göteborg osäkert ;)

Tog bussen hem själv, hög musik i lurarna, lyckades sova en halvtimme och resterade 2 timmar tillbringade jag med att sms:a med säkert tio olika personer. Hem och in i duschen, på med kläderna och lite smink. Taaada old party-queen back in the game.. Typ.
Mattias och Jennie kom och drack drinkar. Ner på Cardinal och käkade lite, skrattade och skrattade ännu mer när vi intog sofforna uppe vid dansgolvet.. Jisses vilket gäng som höll till på dansgolvet, var så roligt att jag och Jennie var tvunga att göra en egen dans ;).

De skulle ta tåget hem vid halv ett och jag kände mig inte redo att gå hem..så jag mötte upp Malin och Jonathan..och gick till..hör och häpna..Tivoli! Har inte varit där på flera år..magiskt att det inte har förändrats ett dugg. Träffade en del gamla klasskompisar (galet förvånad över att se någon i min egen ålder...träffade mest gamla vänners småsyskon..huh!)
Inte ens musiken var annorlunda..bara en sån sak. Nåja, efter ett par shottar, cider och drinkar var det helt ok :) Dansade och skrattade ihjäl oss folket på golvet. Jisses.

Tröttnade vid halv tre och gick hem!

Nu ligger jag i soffan utan röst (jävla schlager bar!!!) och saknar Nicco!! Jag är ju aldrig utan honom så här länge :( Dags att han kommer hem nu och kollar cashmere mafia med mig! Hungrig är jag också...Blir pizza i eftermiddag...men innan dess har jag ingen aning om vad jag ska äta...våfflor? ;) Undrar om vi har grädde hemme...

Avlutar med en gammal goding...Trodde jag skulle dö av skratt när den spelades igår.. Hälften av folket var nog inte ens födda när den kom..Jag var nämligen 13..Hahahaha


This is what I wanna do..
Let's have some fun...

My god!

Kommentarer
Postat av: Kimsan

Haha, ja de är underbara mina små kollegor :)

Vi var faktiskt på Jägers igår, var riktigt kul (fast så var jag ju full, då brukar det vara kul överallt).

Haha, Vengaboys är en klassiker, hoppas du hade lika kul som det lät :)

Kram!

2009-03-08 @ 12:04:43
URL: http://kimsana.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Låter verkligen som fullt upp! Tur att du mestandels haft riktigt roligt!! Å, bra att du kan ta det lugnare idag.

Ha en fin återhämtardag! ;)

Kramen, Maria

2009-03-08 @ 12:38:44
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Dessi

Våfflor är gott! Pizza åt vi igår! Mums!

2009-03-08 @ 15:22:25
URL: http://dezzys.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina - tävla om valfri väggtext i min blogg!

låter som en toppenkul helg!

hihi den där låten kommer jag allt ihåg :-)



kramar

2009-03-09 @ 18:16:50
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha ja jag håller med dig, INGET har förändrats på Tivoli!! Till och med denna hemska gamla musik :P Nä Sandra, nästa gång blir det utgång på ett annat ställe för dig o mig! Men det var iaf kul att ses o dansa lite :) Tror dock inte vi hade överlevt utan shottar o drinkar.. ;) Puss & Kram!

2009-03-10 @ 11:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0