Superjobb, papper, smink, soffa, mat?

För att ni inte ska behöva undra: Jodå. Jag hann precis allt igår.
Gjorde klart bordsplaceringen lite snabbt, handlade, lämnade placeringen till Marina och passade på att gå ner och sola tillsammans. Duschade, lagade mat, åt med Nicco. Fönade och plattade håret. Sov.

Upp i morse och iväg till jobb. Regn IGEN men det är ok..bara inte om en och en halv vecka tack.
Jobba jobba..lugnt i morse men blev visst en massa högar ändå..varför är det alltid så? Man tycker man ligger galet bra på det och sen PANG. Men jag klagar absolut inte. Jag STORMTRIVS uppe på kontoret. Har visserligen bara hunnit köra 3 dagar but I love it! Får sån energi av att lära mig saker...av att känna att jag utvecklas igen. Har saknat det och därav min svacka i vintras tror jag minsann!
Tror att vi är gjorda för att känna oss utmanade, i alla fall är jag det och nu trivs jag som fisken i vattnet!

Tåg hem, mötte upp pappa, till väla och hittade skitsnyggt papper till våra häften...som såklart det fanns för lite av i butiken så nu får pappa jaga imorgon.. Han är go min papps :)

Upp till mamma och kletade bort mascaran, ner till Mia för provsmink som blev superbra..Sitter här med allt smink kvar och känner mig inte ens sminkad :) Ska bara bli liiite brunare (fixar vi med ett par sol-rundor till) sen är jag nöjd.
På fredag ska håret och brynen färgas, vad kan bli fel liksom...Mia är ju min skönhetsansvriga.

Nu sitter jag i soffan efter en promenad hem...givetvis var det typ 20 minuter kvar till bussen skulle gå så det var lika bra att börja vandra..
Är så sjuuukt hungrig och var sinnessjukt sugen på sushi..men icke. Dom stänger nio och ärligt talat fanns det inte en chans att jag skulle springa ut och dit igen när jag kom hem halv nio..Så nu är jag lite gnällig.
Nicco har lovat att han ska fixa mat på vägen hem men har man ställt in sig på sushi blir det jjobbigt :( Aja..bara det är mat så..

Blir nog hyffsat tidig sänggång inatt..helt slut i huvudet känner jag och dagen imorgon blir LÅNG. Jobb till 17, hem och träffa alla som har en "roll" på bröllopet och fixa de sista planerna..och det blir ALDRIG korta möten. Hur mycket jag än tycker om alla som kommer imorgon så gör det inget om dom går SENAST halv nio.. jag behöver lite kväll för mig själv.. :/

Vet att jag ligger back med kommentarer och ska försöka ta igen detta ikväll..men lovar inget...

Kramar


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Ja, du gör det bra! Men jag kan tänka mig att det är roligt oxå mitt i all stress!?? För det är ju för en rolig sak!! ;)

Vi fick en bröllopsinbjudan i förrgår, den 11 juli ska sambons kusin gifta sig!! Kul, hoppas vi kan gå!

Kramen, Maria

2009-05-06 @ 22:10:16
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0