Falling in love with London

Något jag aldrig trodde skulle hända håller verkligen på att hända.
I'm in love.

Paris har varit min favvo...fram till nu då denna underbara stad (London) är en stark "runner up". Vi får väl se var detta slutar. Just ikväll drömmer jag om ett år i denna stad.. Om jobb i en stor reception,kvällar i city osv osv.. :)

Resan hit gick perfekt. På planet, av planet, plocka väskor, åka tåg, framme på hotellet, lämna väskor, ut i Kensingron garden och Hyde park :)
Åt underbar lunch på YOsushi. Blev nåååågot dyrt men hey, semester ;) Och kul hade vi!

Tog en tur för att leta reda på MAZE inför kvällen. Kollade in Notting Hill och sen hem för att nanna lite inför den stora kvällen.

Nu har vi precis kommit hem efter en perfekt kväll...Nicco (kocken i vår lilla familj) se gaaaanska nöjd ut så jag gissar på BRA betyg ;)

Imorrn blir de english breakfast på hotellet och sedan CITY! :)

Svarar på kommentarer gör jag hemma ;)

KRAMAR!

Kommentarer
Postat av: Cattis

Åhh, vad härligt att höra att ni har det bra. Känner igen känslan av att bli kär i London.. Innan första gången hade jag inga förväntningar medan jag nu får ont i magen av längtan efter London ;) Härligt att få höra lite om er resa :) Ha det bäst och NJUT! Kram

2009-10-01 @ 07:04:33
URL: http://catttis.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Jag är inte bara lite avis!! Jag ÄLSKAR LONDON!!! Paris är jag inte alls så förtjust i men däremot London!! Se till att njuta lite åt mig med!

Kramen, Maria

2009-10-01 @ 15:19:59
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0