I know you like it!

Nu tänker jag göra "Anonym" upprörd igen och berätta om min kväll igår som innehöll både cider och typ 50% av alla killkompisar jag har.. :P


Jag jobbade ju som bekant igår. Så upp 05 och befann mig på jobb 06.45 pigg och glad (nåja..). Hade kul med massa trevliga gäster och tiden gick fort. Sprang inom systemet och handlade x antal öl och cider efter jobb..TUNGT!

Hem och drack en drink och tog en SNABBdusch. På med jeans och tröja.. (enkel men snygg outfit igår). Mötte mamma och handlade sushi. Hem och hit kom även bror + martin. Cider och kaffe och fotboll senare var jag fortfarande inte klok på om jag skulle ner på stan eller inte. Men eftersom min bästaaaaa Calle lockade med sin närvaro + att Matte erbjöd mig skjuts gjorde det hela enklare.

Blev hämtad och nerkörd till Harrys. Träffade Calle, Daniel, Dani, Matte (andra), Frida (enda tjejen jag kände på hela kvällen typ..), Lloyden, Zigge, Stefan and so on. Höll till på dansgolvet och skrattade mest hela tiden. Började redan i kön till Harrys då Matte inser att han har med sig statoilkortet istället för Visakorten..Haha kramp i magen redan då. Men dansande blev det oavsett ;). Så glad för att mina guys gillar dansgolvet lika mycket som jag!!
Matte bestämde sig för att det inte fanns en chans att jag skulle gå eller ta en taxi hem såå vid två (halvtre?) tiden begav vi oss till bilen..där vi trodde den stod, men då hans trevliga vänner hade lånat den tidigare på kvällen blev det en promenad runt hela stan istället.. KALLT! Jaja kul det med..Hrm. Fick i alla fall träffa Calles småbrorsor som är som mina egna..Lagom överförfriskade just igår dock ;)

Tack för en go kväll grabbar! :)

Idag är det en seg Sandra som MÅSTE börja plugga snart. Var ju uppe i 22 timmar igår så det känns, men ska ta tag i mina kompendier nu! Ska hinna med en promenad i skogen också innan det blir mörkt tänkte jag.. Behöver luft för att rensa upp lite i skallen efter massa cider. Sötslisk huvudvärk idag!

Lovar att återkomma senare! Nu kallar ekonomiböckerna (snark!)



Old times :)


Kommentarer
Postat av: B

Kul att du hade kul åt statoilkortet :)

Jag är fortfarande skyldig dig some money, varför påminde du inte mig på vägen hem?

Ses!

2009-09-06 @ 20:19:39
Postat av: Anonym

Vad tycker egentligen din man om att du ränner på stan om nätterna med andra killar?

Min hade ju aldrig släppt ut mig om jag ens hade kommit med förslaget. Och jag hade inte släppt ut honom om situationen var omvänd.

2009-09-07 @ 17:27:21
Postat av: Marina

Du anonyma, grymt tråkigt liv du måste leva? vart tilliten? Och varför är du sååå grymt avundsjuk på min bästa svägerska Sandra som FÅR HA KUL? Tacka vet jag killar som min bror... Den bästa...

2009-09-07 @ 23:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0