En måndag, fast söndag...

...o jag står med kaffemuggen i högsta hugg :)
Njuter verkligen av ett par dagars ledighet, har varit otroligt trött hela helgen. Men, våren är ju på vägg o då brukar jag bli lite extra trött!

Har i alla fall haft en fantastiskt påskhelg så här långt. Fredagen spenderades ju med Maggis och Erik och sedan en kväll med mamma och brorsan. Lördagsmorgonen blev TIDIG då jag skulle upp och jobba, men så är det ;).
Efter jobb begav jag mig direkt till mamma där underbar påskmat (ägg, sill, västerbottenpaj....) väntade. En kalasgod dessert på det (ska be henne om receptet så att jag kan lägga upp det här!) och sen låg vi som små sälar i soffan.

Tog ett tag att piggna till men sen blev det monopol, fast med Lunds gator. Var massa år sedan jag spelade monopol och fast det såg bra ut ett tag så förlorade jag stort...Som ni ser på bilden i inlägget under hade kära bror nästan spelat ut banken ;).

Igår var det ju söndag och vi startade dagen med att faktiskt vara lediga tillsammans. Frukost och lite fix och sen underbar grekisk påskmiddag hos Niccos mormor och morfar :) Mysigt, gott och ännu en gång blev jag alldeles för mätt!

Söndagskvällen spenderades i vanlig ordning med Marina och Calle. Hemmagjorda hamburgare, massa roliga tv program och sedan BUZZ. Älskar våra söndagar tillsammans. Inga krav, bara goda vänner, mat och slapp..precis som en söndag ska vara!

Idag väntar en lunch med Malin, försäljning av ett av våra skrivbord m.m. Så kanske äntligen det rummet kan börja inredas snart också ;).

Vi har en ganska spännande vecka framför oss.. Mer om det kommer framöver!
Nu tänkte jag önska en fortsatt Glad Påsk och ge er alla goa en STOR kram!


Passar på att lägga upp en bild på två fantastiska tjejer. Min svägerska och min bästa bästa Maggis :)
Är SÅ glad för att ni två finns i mitt liv!

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Vad härligt att höra att ni har det bra. ;) Inga tråkigheter hos er inte!!! ;)

Hoppas ni får en trevlig måndag, söndag.

Kramen, Maria

2010-04-05 @ 13:16:10
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: maggski

Jag e väldigt glad jag med :D

2010-04-05 @ 13:25:10
Postat av: Marina

Jag är också vääääldigt glad... <3 Och ja, våra söndagar är dom bästa som finns! Kärlek!

2010-04-06 @ 15:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0