Dagarna som gått

Helgen som passerade galet fort bestod av jobb på fredagkvällen. En vanlig galen fredagskväll men I like it!
Det är galet charmigt att jobba när man möter så mycket glada människor. After work, leenden..You name it! Underbart!

Lördagen började med sovmorgon, därefter hämtade vi hem kaninen från pappa, handlade mat och vin infrör kvällen och åkte hem. Snabbstädning och matlagning och därefter lite vila på soffan.
På kvällen som underbara vännerna. Dessi och Jonas! Var så länge sedan vi sågs och vi hade såklart miljoner grejor att prata om, inte minst HUS!
Blev planer om en resa tillsammans lagom till Dessis 25-års dag också. Hoppas verkligen på att den går att genomföra med semester för oss alla.. Hade varit helt underbart med en weekend i Athen!

Ut på stan och ner på Helsing för en drink. Sandra försökte köra snobb-style och beställde en champagnedrink ;) Haha galet dyr men faktiskt god! Blev lite skrattretande mingel och framförallt skratt! Calle dök upp och så småningom även Marina och Anna. Dessi och Jonas skulle hem och det blev Tempel för vår del. Tempel som firade 8-års jubileum.. Vilket inte gjorde det till en roligare kväll. Herregud. Packade 18 åriga brudar och jobbiga människor överallt. Nej, tack och hej Tempel, det dröjer nog 8 år till nästa gång!

Söndagen betydde slapp i soffan och plättar hos mami, därefter film i soffan.

Viktig dag på måndagen på jobb, och alldeles, alldeles underbar. Trots kramp i käkarna efter allt leende så hade jag en helt underbar kväll och det var fantastiskt kul att vara med på vår tack för i år fest med våra bokare!

Kvällsjobb på tisdagen, morgonpass igår (onsdag) och trots en trött Sandra hade vi Pancake night här hemma i fritidsgården.
Mysiga människor, pannkakor, plättar, glass, chokladsås, socker, sylt, grädde och lönnsirap. We like it! :) Mysigt med onsdagshäng med de bästa fast alla är trötta och ska upp och jobba! :)

Idag vet ni vad jag gör, se nedan :)

Kramar!


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Ja, inte verkar du ligga på "latsidan" inte!! ;)

Kramen

2010-02-11 @ 12:58:27
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0