Små, små..

Små flingor trillar ner utanför fönstret, känns väl inte direkt uppiggande om jag ska vara ärlig? Blir nog soffan ett par timmar med täcket innan dagen ska tas tag i.
Tur man är ledig... Hade en smått kaotisk dag på jobb igår och eftersom jag dessutom jobbat vändpass var jag lite mör när jag kom hem.

Åkte hem till svärmor och svärfar där även min mamma och bror befann sig, fick mat och fika och massa mys :)
Tog med oss svägerskan och åkte till Calle för semlor, skitsnack och lite för mycket godis. Kollade såklart på The F word där också (love it!!!) och bara hade allmänt söndagsmys. Vänner är underbart! Vi fyra har verkligen lyckats göra söndagen till den perfekta dagen ;) Nästa söndag är planen hemmagjorda hamburgare hos oss.

När vi väl kom hem fick kaninen rent i buren, massa god mat och sen däckade jag i Niccos knä i soffan. Lyckades nog sova en timme och när jag vaknade hade jag de rödaste ögonen jag någonsin sett. Tror nog att jag hade varit vaken vad jag skulle på en helg då ;).

Sovit så gott inatt men måster seriöst prata med min tandläkare, tror att jag biter ihop/gnisslar tänder HÅRT om nätterna. Vaknar alltid med riktigt ömma tänder..isch!

Nåja, nu är det måndag!
Ska slänga in svärmors duk i tvätten och sen börja riva tidningspapper till all packning, nu jäklar gott follk!

Kramar!!


Längtar sååå efter att få upp en bit av denna underbara tapet igen. Bilden är från min gamla lägenhet och vi har en rulle kvar av denna tapet som ska upp på en liten vägg i hallen... Can´t wait!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0