Smärre kaos

Hej på er! O så passerar nästan en vecka till utan att man ens hinner tänka!

Som ni ser nedan spenderar jag dagen med oerhört tråkiga måsten. Började dagen med ett telefonmöte med vår lånehandläggare för huset.
Efter det har jag speedat upp allt vi skjutit upp så nu är flyttanmälan klar. Har ändrat på el, vatten, avlopp och sophämtning. Bokat tid för vattenavläsning. Gått med i a-kassan, sagt upp medlemskap med facket (båda går inte, svindyrt!!!) och ska nu ringa diverse försäkringsbolag. PHU!
Telefonköernas dag!

Nu har jag dock en liten paus, ska göra en mugg te, läsa lite mysiga bloggar och framförallt blogga lite. Jag och hjärtat här hemma har äntligen börjat samköra lite när det gäller inredning. Från början kändes det som att vi gick åt varsitt håll fast vi egentligen har väldigt lik smak.. Men nu gott folk, nu är vi på så rätt bana man kan komma fast man är två olika personer :) Happy! Det gör det hela mycket roligare när man hittar en gyllene medelväg ;)

Köpte hem en Sköna Hem i förra veckan och den börjar bli mer än väl-läst här hemma. Fått mycket roliga idéer och nu vill man bara handla allt. NU! Tyvärr går det inte ihop med ekonomin men snart så  ;) (Undrar hur många gånger man kommer att säga så under tiden man bor i hus...?)

Ska berätta lite om de senaste dagarna alldeles stax, behöver först lite dryck ;)
Återkommer!

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Nu verkar det hända saker!!?? ;) Spännande, när är det ni flyttar in??? Glömsk som jag är så kommer jag inte ihåg... ;)

Kramen, Maria

2010-02-11 @ 11:40:03
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Ja, så var det ju. Vi åker den 2:a mars så det är inte så länge kvar, inte länge alls... Är så spänd på att få se hur det ser ut i ert hus!! ;)

Lycka till med att vad flytt heter!!

Kramen igen, Maria

2010-02-11 @ 12:19:14
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Dessi

Åh, det kommer man säga hundra gånger... Behöver du låna lite inredningstidningar för inspiration så har jag massvis!!! ;) Puss!

2010-02-11 @ 21:41:16
URL: http://www.desireeochvarlden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0