En glad, glad Sandra

OPS..Something went wrong..detta inlägget skulle ha publicerats i onsdags..Hm jaja, men den som väntar på något gott..Håll till godo:


Hej på er!

Jodå, vi är hemma och har varit det sedan i lördags. Men massa påhälsningar hos familjen, kvardröjande magsjuka och sedan rakt på jobb för mig har hindrat bloggandet lite.

Det blir inget långt inlägg idag, ville mest säga att vi lever och att denna semestern har gjort underverk. Längesen jag kände ett sånt lätt huvud på mina axlar. Inget känns jobbigt just nu. Jobbet känns sjukt kul igen, packningen inför flytten känns bara rolig...o ja, det är helt enkelt bra nu!

Det kommer såklart ett reseinlägg, riktigt när vågar jag inte lova. Men några bilder kan man ju visa sålänge.. ;) Som ett smakprov liksom!

  


 


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Ååå, som jag har tänkt på er å undrat hur det är med er!! Visste ju inte när ni skulle åka hem så jag var rädd att ni fastnat i hemskheterna därborta. Skönt att höra att allt är bra med er!! För oss så börjar ju nedräkningen nu inför vår resa. Hoppas jag kan känna likadant när vi kommer hem för nu är det riktigt jobbigt att jobba. Ska gå på natten nu ikväll å jag känner mig inte alls upplagd...

Vad kul att ni snart ska flytta!!

Kramen, Maria

2010-01-24 @ 19:57:32
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0